skip to Main Content

L’ESTUDI:

MANEL MOLINA I PONSI
Barcelona 1963

Cursa estudis d’interiorisme i disseny a l’escola d’Art i Disseny EINA (Barcelona).
El 1985 i fins a 1989 treballa com a dissenyador industrial a l’ESTUDI MIGUEL MILÀ.

També col·labora regularment com a dissenyador projectista a l’empresa FCO. LLORENS dedicada a l’execució de projectes d’arquitectura i interiorisme. Durant aquest període també desenvolupa treballs per compte propi d’aparadorisme i rehabilitació, així com estands i muntatges efímers.

El 1991 associant-se amb Alberto Lievore i Jeannette Altherr funda l’estudi LIEVORE ALTHERR MOLINA. Des del començament, l’estudi ha desenvolupat treballs de disseny industrial, assessoria i direcció artística per diverses empreses de tot el món, oferint solucions personalitzades. Destacant pel disseny de mobiliari, projectes d’interiorisme, producte i packaging.

Simultàniament, també ha exercit una intensa activitat docent, impartint seminaris i
cursos per a nous professionals en diverses universitats espanyoles. Durant aquests anys l’estudi ha estat guardonat amb diferents premis en l’àmbit nacional com internacional. A més, ha exposat el seu treball a Barcelona, Colònia, Chicago,
Stockholm, Hèlsinki, Lisboa, Londres, Louisiana, Madrid, Malmö, Milan, New York, Paris i Tòquio. Els seus projectes i idees han estat publicades regularment i a escala mundial en les més prestigioses revistes.

Amb la creació de l’ESTUDI MANEL MOLINA l’any 2016 comença una nova etapa
professional. En companyia dels seus col·laboradors Raimon Monsarro, Daniel Castro i amb la incorporació de Blanca Roigé queda constituït l’actual equip dedicat a desenvolupar projectes de mobiliari, producte i comunicació.